Zakelijk tarief

Voor bedrijven en ondernemers hanteer ik een zakelijk tarief van €135,- per uur exclusief 21% BTW. Gemiddeld vraagt een coachingtraject zo’n 8 tot 10 uur.

De kosten voor coaching zijn voor ondernemers als bedrijfskosten (volledig) aftrekbaar van de belasting.

Particulier tarief

Voor particulieren heb ik een kortingstarief, namelijk €97,-  per coachsessie van anderhalf uur. Dit is inclusief BTW.

Aan een coachtraject gaat een (kosteloze) telefonische intake vooraf van 30 tot 45 minuten, zodat we bij de eerste coachsessie meteen goed van start kunnen. Tijdens de intake brengen we je vraag in kaart, stemmen verwachtingen af en geef ik een advies over het te lopen traject.

Atma-studenten die hun leersessies komen volgen, krijgen na de intake €10,- korting per sessie.

Ik bied tevens relatiecoaching aan; hiervoor wordt het het reguliere tarief voor particulieren gehanteerd.

Reiki

Een coachtraject kan aangevuld worden met Reiki-behandelingen. Zonder veel woorden kan Reiki je proces enorm versnellen en heelt het lichamelijke én psychische verwondingen op een diep niveau. Ook kan deze behandeling werken om oude (gedachte)patronen te doorbreken. 

De ervaring leert dat je door 1 of meerdere Reiki-behandelingen, vaak eerder je doel bereikt en dus een korter coachtraject nodig hebt.

Een Reiki-behandeling van een uur (inclusief voor- en napraten) kost €69,- inclusief BTW.

Vergoedingsmogelijkheden

Wanneer je de coaching zelf betaalt, kun je deze inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken van de belasting. Voor meer informatie hier over, kun je contact opnemen met de Belastingdienst.

Werkgevers vergoeden coaching regelmatig vanuit arbeidsvoorwaarden, loopbaan- of opleidingsbudget. Het is vaak lonend te informeren naar de mogelijkheden van dergelijke vergoedingen.

Vanuit een PGB kun je coaching zelf inkopen.

Reiki wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.

Locaties en tijdig wijzigen van een afspraak:

Ik stel het op prijs als je tenminste 24 uur van te voren af meldt, indien een afspraak niet door kan gaan. Anders ben ik genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen.

In principe kan een outdoor-afspraak onder alle weersomstandigheden doorgaan, elk seizoen heeft z’n charme en is geschikt voor een wandeling. Bij extreem slecht weer zullen we een andere afspraak moeten maken of er samen voor kiezen een indoor coachsessie te doen.

Indoor-coachsessies vinden plaats aan de Juweelstraat 23 in Loon op Zand of in het Klokgebouw van de voormalige kazerne in Vught (Willem de Rijkelaan). Incidenteel kunnen we i.v.m. reistijd of beschikbaarheid samen voor een andere locatie kiezen.