Zakelijk tarief

Voor bedrijven en ondernemers hanteer ik een zakelijk tarief van €135,- per uur exclusief 21% BTW. Gemiddeld vraagt een coachingtraject zo’n 8 tot 10 uur.

De kosten voor coaching zijn voor ondernemers als bedrijfskosten (volledig) aftrekbaar van de belasting.

Particulier tarief

Voor particulieren heb ik een kortingstarief, namelijk €75,-  voor een intake (inzichtsessie) van een uur en €97,-  voor elke volgende coachsessie van anderhalf uur. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Atma-studenten die hun leersessies komen volgen, krijgen na de intake €10,- korting per sessie.

Ik bied tevens relatiecoaching aan; hiervoor wordt het het reguliere tarief voor particulieren gehanteerd.

Vergoedingsmogelijkheden

Wanneer je de coaching zelf betaalt, kun je deze inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken van de belasting. Voor meer informatie hier over, kun je contact opnemen met de Belastingdienst.

Werkgevers vergoeden coaching regelmatig vanuit arbeidsvoorwaarden, loopbaan- of opleidingsbudget. Het is vaak lonend te informeren naar de mogelijkheden van dergelijke vergoedingen.

Vanuit een PGB kun je coaching zelf inkopen.

Passend aanbod

Om je goed van dienst te kunnen zijn en jou het allerbeste te kunnen bieden, wil ik graag precies weten wat je coachvraag is. Ook is het voor ons beiden van belang om vertrouwen te hebben in het coachtraject en elkaar. Daarom beginnen we altijd met een inzichtsessie. Daarin maken we het plan hoe we samen aan de slag gaan.

Locaties en tijdig wijzigen van een afspraak:

Ik stel het op prijs als je tenminste 24 uur van te voren af meldt, indien een afspraak niet door kan gaan. Anders ben ik genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen.

In principe kan een outdoor-afspraak onder alle weersomstandigheden doorgaan, elk seizoen heeft z’n charme en is geschikt voor een wandeling. Bij extreem slecht weer zullen we een andere afspraak moeten maken of er samen voor kiezen een indoor coachsessie te doen.

Indoor-coachsessies vinden plaats aan de Juweelstraat 23 in Loon op Zand of in het Klokgebouw van de voormalige kazerne in Vught (Willem de Rijkelaan).