Evenementen/ groepsaanbod

Regelmatig organiseer ik gezamenlijke wandelsessies voor een vriendelijke prijs of organiseer een workshop in groepsverband. Volg Artemis Lifecoaching op facebook om niks te missen of abonneer je op de nieuwsbrief!

Workshop ‘Kennismaken met je innerlijk kind’ op maandagavond 5 maart

Door je innerlijk kind te leren kennen en te omarmen, wordt de oorsprong van veel van je (automatische) patronen duidelijk en krijg je de kans om niet-werkende patronen te veranderen. En daardoor zul je je meer in balans voelen, gelukkiger in je keuzes en het leven. In veel coachesessies heb ik gemerkt hoe levensveranderend en helend het kan zijn om je inner child een passende plek in het volwassen leven te geven.

Ik ga je op deze avond iets vertellen over het principe van het innerlijk kind dat in ons allen huist en hoe deze invloed heeft op ons huidige, volwassen leven. We gaan dit kind een beetje leren kennen en vooral omarmen, welkom heten en een plek geven in ons leven. Want net als alle kinderen, hebben ook innerlijke kinderen ons veel te vertellen en veel wijsheid te bieden. Mits we de moeite nemen op onze hurken te gaan zitten, te luisteren en ons verdiepen in hun belevingswereld.

Daarom nodig ik je van harte uit op deze workshop-avond.

Datum:         Maandag 5 maart 2018

Tijd:             19.00 inloop. Start 19.15 uur tot 22.30 uur (incl 15 min pauze)

Plaats:         Spiritueel Centrum Jasmijn, Gondelstraat 2, Tilburg

Investering: €32,- p.p. makkelijk te voldoen met iDeal via de website van Jasmijn of aanmelden via info@artemis-lifecoaching.nl

 

 

 

Zaterdag 14 april 2018: Themadag Zorgen voor je innerlijk Kind

Iedereen herbergt in zich een innerlijk kind, de ouderlijke stem en de gezonde volwassene. En nog veel meer deelpersoonlijkheden of innerlijke stemmen. Dat is normaal.
En voor ons allemaal geldt dat er aan sommige behoeften die we als kind hadden, niet tegemoet gekomen werd. Hoezeer onze ouders ook hun best hebben gedaan.
 
We zijn ons er vaak niet van bewust dat wanneer we ergens verdrietig, boos of jaloers om zijn, er eigenlijk een innerlijk kinddeel naar voren treedt.
Het kind in ons is jaloers omdat een ander meer krijgt of precies dat krijgt, wat wij zelf zouden willen.
Het kind in ons is boos als we onze zin niet krijgen.
Het kind in ons is verdrietig of gekwetst als die vlek niet uit ons favoriete shirt gaat of als je partner kiest voor tijd voor zichzelf in plaats van met jou.
 
Door goed voor je innerlijk kind te zorgen, kom je meer in balans, ben je gelukkiger en kun je niet-werkende (onbewuste) patronen veranderen.
 
Op deze themadag laat ik je kennis maken met diverse aspecten van je innerlijk kind, geef ik uiteraard uitleg over de rol van je innerlijk kind in je volwassen leven en gaan we actief, coachend, aan de slag om je innerlijk kind en de relatie met hem/haar te helen. Je leert voor je innerlijk kind te zorgen.
 
Deze dag is wel voor mensen die hun reacties en negatieve patronen willen begrijpen en veranderen. Het is een verdieping op de introductie-workshop die in maart is gepland.
Deze dag is niet voor mensen die een trauma uit hun kindertijd te verwerken hebben.
 
Locatie: Suikerberg, Meneer Powell (Baden Powellweg 1, Loon op Zand)
Investering: €125,- p.p. incl. lekkere, gezonde lunch
Tijd: 9.00-16.30 uur
Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.
Aanmelden of meer informatie? Dat kan via info@artemis-lifecoaching.nl of 06-30083044