Themadag Zorgen voor je innerlijk Kind (momenteel niet ingepland)

Iedereen herbergt in zich een innerlijk kind, de ouderlijke stem en de gezonde volwassene. En nog veel meer deelpersoonlijkheden of innerlijke stemmen. Dat is normaal.
En voor ons allemaal geldt dat er aan sommige behoeften die we als kind hadden, niet tegemoet gekomen werd. Hoezeer onze ouders ook hun best hebben gedaan.
Heling, luisteren, accepteren en omarmen staan deze dag centraal.
 
We zijn ons er vaak niet van bewust dat wanneer we ergens verdrietig, boos of jaloers om zijn, er eigenlijk een innerlijk kinddeel naar voren treedt.
Het kind in ons is jaloers omdat een ander meer krijgt of precies dat krijgt, wat wij zelf zouden willen.
Het kind in ons is boos als we onze zin niet krijgen.
Het kind in ons is verdrietig of gekwetst als die vlek niet uit ons favoriete shirt gaat of als je partner kiest voor tijd voor zichzelf in plaats van met jou.
 
Door goed voor je innerlijk kind te zorgen, kom je meer in balans, ben je gelukkiger en kun je niet-werkende (onbewuste) patronen veranderen.
 
Op deze themadag laat ik je kennis maken met diverse aspecten van je innerlijk kind, geef ik uiteraard uitleg over de rol van je innerlijk kind in je volwassen leven en gaan we actief, coachend, aan de slag om je innerlijk kind en de relatie met hem/haar te helen. Je leert voor je innerlijk kind te zorgen.
Veel mensen vinden het innerlijk kind nogal spannend en zijn bang dat het veel grote en oude pijn naar boven haalt. Eerlijkheidshalve: je kunt zeker oude pijn tegen komen, maar niets dat je niet kunt dragen. En bedenk ook dat een kind speelsheid, vrolijkheid, humor, beweging en liefde verpersoonlijkt. Hier zal dus veel aandacht voor zijn op de themadag en ik zorg voor een veilige setting, zodat ook de pijn de juiste aandacht krijgt waar nodig.
 
Deze dag is wel voor mensen die hun reacties en negatieve patronen willen begrijpen en veranderen. En voor alle grote mensen die meer speelsheid en plezier in hun leven willen verwelkomen! Het is een verdieping op de introductie-workshop die ik ook regelmatig geef.
Deze dag is niet voor mensen die een specifiek trauma uit hun kindertijd willen verwerken; dat kunnen we beter individueel doen. 
De themadag is een verdieping op de workshop ‘kennismaken met je innerlijk kind’, maar kan daar ook geheel los van worden gevolgd.
 
Datum:
Locatie: 
Investering: 
Tijd: 
Aanmelden of meer informatie? Klik hier onder!