Mijn naam is Merel Eveleens, geaccrediteerd lifecoach sinds 2010 en gediplomeerd maatschappelijk werker sinds 2004. Ik ben een geboren Haarlemse, maar inmiddels zeer gelukkig in het mooie Brabantse land met de liefde van mijn leven en kinderen. Dankzij hen kom ik belangrijke levenslessen dagelijks tegen, wat mij helpt in beweging te blijven en te groeien.

Met mijn missie, ook jouw missie vinden

Mijn doel met Artemis Lifecoaching is om mensen te helpen ontdekken wat zij het liefst willen doen in hun leven en hoe ze dat kunnen bereiken. Hun passies, talenten en Missie in het leven. Welke grote of kleine stappen (nu) gezet kunnen worden om dat doel te bereiken. Ik ondersteun mensen bij het maken van keuzes die er voor hen écht toe doen en zo te verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en geluk. Ik geniet er oprecht van als de klanten met wie ik werk (weer) sterk en in hun kracht komen te staan.

Kernwaarden in mijn coaching zijn respect, openheid, liefdevolle confrontatie, geloof in het kunnen van de mens en verbinding. Mijn passie in coaching: grootse beweging veroorzaken met iets kleins.

De naam Artemis Lifecoaching is niet zomaar gekozen. Artemis staat voor de Griekse godin van de jacht en van de maan. Haar eigenschappen (doelgerichtheid, verbinding met de natuur, kracht en onafhankelijkheid) spelen een grote rol in de coaching.

Als je het leuk vindt om wat ervaringen van mensen te lezen, kan dat hier.

Met warme groet,

Merel